2609 дней назадАнастасия

Доброго дня. Скажіть, чи є різниця між запереченнями проти позову та зустрічним позовом? Чи можна подати їх до суду одночасно?

Доброго! Тк, різниця є. В запереченнях Ви можете тільки висказати своє ставлення стосовно позовних заяв, які предявляються до Вас.. А зустрічний позов, навпаки, містить вимоги щодо позивача, які Ви не маєте включати у зміст заперечень. Ви можете предявити зустрічний позов до початку розгляду по суті. Але якщо Ви не встигли подати зустрічний позов, то подайте цей позов (тільки не називайте його зістрічним) у загальному порядку до суду, а потім заявляйте клопотання про об*єднання позовів.

звичайно, є це різні процесуальні документи, мета яких кардинально відрізняється (заперечення - це оборона/захист, а зустрічний позов - це наступ)......

~= А Д В О К А Т =~

Але навряд короткі хоч і вірні визначення практично допоможуть вам захиститись у повному обсязі. Якщо цікавить допомога в складанні тексту, юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.