3846 дней назадАнтон

Скажіть яка має бути у мене тривалість робочого тиждня при 1,5 посадового окладу. Керівник заставляє працювати не 40 годин, а 60...Чи правомірні його дії?

Анна

Доброго дня! У школі працює секретар працює на ставку і 0,5 лаборанта,Чи маж право людина в селі мати 1,5 ставки,якщо є людина,яка хоче працювати лаборантом ?

~= А Д В О К А Т =~

Це залежить від позиції з цього питання керівництва. Адже лиш саме керівництво оцінює якість роботи, маючи на це повноваження, які даються самим статусом керівника. Може інша людина не влаштує по якості роботи. Ось станьте керівником з повноваженнями - тоді і ви отримаєте можливість влаштовувати до себе на роботу свою родичку чи коханку чи ще когось, вам потрібного - на 1 чи навіть на 1,5 ставки, з використанням державних фінансових ресурсів (не власні ж гроші директор їй платить). Хороших людей є багато і не лише в вашому селі, але серед них може не бути тих, за кого "голосує" керівництво, що є провідним у цій ситуації.

Аноним

Доброго дня. Чи має право інспектор на повній ставці якому оплачують 50% Доплати ще зайняти посаду діловод на 0.5 ставки??

~= А Д В О К А Т =~

А як він вкладеться в максимальних 40 робочих годин в тиждень ??? Може він взагалі всіх замінить в цій якійсь "інспекції" (назву якої ви не вказали навіть) і буде працювати "один за всіх" ??? Не має такої законної можливості без порушень трудового законодавства.

При написании ответа используется разметка Markdown.